Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá. Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, zejména v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ ES (dále jen „Nařízení“) a v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (dále jen „Zákon“).

Kdo zpracovává Vaše údaje?

Jsme firma zabývající se fekálními službami, IČ: 867 47 398, se sídlem Husitská 16/35, Krupka, 417 41, registrace u Magistrátu města Ústí nad Labem, č.j.: ŽO/U3018/2006/Mi a jako správce budeme zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme?

V případě, že jste naším zákazníkem, zpracováváme pouze osobní údaje, které nám poskytujete v souvislosti s využíváním našich služeb (např. pro vytvoření faktury za naše služby pro Vás, atd.), resp. v souvislosti uzavřením smlouvy o užívání této služby. Jedná se tak nejčastěji o údaje, které nám sdělíte při zadání poptávky  k některé z našich služeb.

Zpracováváme zejména následující osobní údaje:

  • e-mail
  • jméno a příjmení
  • adresu
  • telefonní číslo.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace  Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.